Katjan tarina


Heippa, mä oon Katja. Luova sielu & viestinnän moniosaaja; valokuvaaja, mediapalvelujen toteuttaja sekä visualisti. Mutta kuinka tähän oikein päädyttiin?


Valokuvaus on tullut ensimmäisenä elämääni. Kiinnostuin isäni digikamerasta jo pikkutyttönä ja siitä heräsi kiinnostukseni valokuvaamiseen. Isän kameralla tuli räpsittyä jo lapsena jos jonkinlaista otosta. Vuosia myöhemmin sain ensimmäisen oman pokkarin lahjaksi ja muutamaa vuotta myöhemmin ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani ja sillä tiellä ollaan edelleen.


Visuaalisuus on kulkenut mun rinnalla hyvin pitkään. Aloitin ensimmäisen blogini jo 13-vuotiaana ja kirjoittelin sitä yli 10 vuotta. Siihen kuului osana valokuvaus, mutta sen myötä myös mun visuaalinen silmä alkoi kehittyä ja huomasin nauttivani siitä suuresti. Tajusin sen kunnolla kuitenkin vuosia myöhemmin, koska peruskoulun jälkeen hakeuduin opiskelemaan ravintola-alalle. Monta vuotta menikin etsiessä sitä, että mikä oikein haluan olla isona.


Kunnes oivalsin, että haluan tehdä töitä visuaalisuuden parissa. Nyt on takana kolme tutkintoa ja vihdoin tuntuu siltä, että olen siellä missä pitää. Visuaalisuuden, sisällöntuotannon ja valokuvaamisen parissa!


-Katja

Katja Janhonen, valokuvaaja, visuaalinen suunnittelija, sisällöntuottaja

Arvostelut

Hääkuvaus


“Sait ikuistettua upeat, juuri meidän näköiset kuvat, joista välittyy aito tunnelma. Kuvien välityksellä on ihana palata uudelleen tärkeisiin hetkiin ja myös vieraat ovat kehuneet, kuinka taidokkaasti olet saanut tunteet näkymään kuvissa. Kiitos, että kuvasit meidän päivämme!♥”

01 / 04