Katjan tarina


Moikka, mä oon Katja. Media-alan sekä viestinnän moniosaaja; valokuvaaja, mediapalvelujen toteuttaja, visualisti. Mutta kuinka tähän oikein päädyttiin?


Valokuvaus on ollut ensimmäisenä osa mun elämää ja aika isostikin. Kiinnostuin isäni digikamerasta jo pienenä tyttönä ja siitä lähti kiinnostukseni valokuvaamiseen. Isän vanhalla digikameralla tuli räpsittyä jo lapsena jos jonkinlaista otosta. Eräänä vuonna sainkin ensimmäisen oman digipokkarin lahjaksi. Muutamaa vuotta myöhemmin ostin ensimmäisen oman järkkärini ja sillä tiellä ollaan edelleen.


Visuaalisuus on kulkenut mun rinnalla hyvin pitkään. Aloitin ensimmäisen blogini jo 13-vuotiaana ja kirjoittelin blogia yli 10 vuotta. Siihen kuului vahvasti valokuvaus, mutta sen myötä myös mun visuaalinen silmä alkoi kehittyä ja huomasin nauttivani siitä suuresti. Sen tajusin kuitenkin hieman liian myöhään, koska peruskoulun jälkeen hakeuduin opiskelemaan ravintola-alalle. Monta vuotta menikin etsiessä sitä, että mikä oikein haluan olla isona.


Yhdet opinnot takana ja tuntui että olin ihan hukassa, kunnes löysin visualistin tutkinnon ja oivalsin, että haluan tehdä töitä visuaalisuuden parissa. Sen tutkinnon suoritettuani totesin, että tätä haluan vielä lisää ja monipuolisemmin oppeja, joten päädyin opiskelemaan mediapalveluiden toteuttajaksi. Nyt vihdoin tuntuu siltä, että olen siellä missä pitää. Visuaalisuuden, sisällöntuotannon ja valokuvaamisen parissa!


-Katja

Valokuvaaja Katja Janhonen

Arvostelut

Hääkuvaus


“Sait ikuistettua upeat, juuri meidän näköiset kuvat, joista välittyy aito tunnelma. Kuvien välityksellä on ihana palata uudelleen tärkeisiin hetkiin ja myös vieraat ovat kehuneet, kuinka taidokkaasti olet saanut tunteet näkymään kuvissa. Kiitos, että kuvasit meidän päivämme!♥”

01 / 04